top of page

Vakantieveilingen.be: het grootste veilingplatform van België !

Ja, je ziet het goed, voor de verandering een blog in het Nederlands want ik heb goed nieuws voor al mijn Nederlandstalige lezers/volgers! Ik ontdekte onlangs vakantieveilingen.be, een leuke website waar je kan bieden op tal van items en dit al vanaf 1 euro! Het is leuk, spannend en dé manier om goede deals op de kop te tikken. Meer over hoe het in zijn werk gaat deel ik met jullie in deze blog.


De website

Als je surft naar de website van vakantieveilingen krijg je meteen een eerste blik van de veilingen die lopen met boven een aantal categorieën opgelijst. Wanneer we klikken op 'alle veilingen' krijg je een beter zicht over wat er allemaal te winnen valt. Het gaat van weekendjes weg tot een heerlijk etentje of een dagje wellness. Ook huishoud artikelen of items voor je interieur zoals gordijnen, tapijten etc. kan je winnen.


Je kan makkelijke een account aanmaken door bovenaan op 'registreren' te klikken, dit is noodzakelijk om te kunnen deelnemen aan de biedingen.Hoe werkt het bieden?

Wanneer je een veiling ziet waar je aan wil deelnemen kan je beginnen met bieden.

Eerst moet je inloggen. Hierna kan je een getal invullen in euro en op het oranje knopje 'plaats bod' klikken. Je ziet nu je bod verschijnen in de lijst tussen de andere biedingen. De timer laat zien hoeveel tijd er nog over is voordat de veiling verloopt. Hierna kan je geen bod meer plaatsen! Ben jij de hoogste bieder wanneer de tijd afloopt? Dan krijg je een mail dat je gewonnen hebt. Je kan nu de betaling uitvoeren en het product wordt naar je opgestuurd.

Leuk weetje: Je kan al vanaf 1 euro bieden!Mijn ervaring

Vakantieveilingen heeft een heel ruim aanbod zoals hierboven besproken. Ikzelf liet mijn oog vallen op de interieurveilingen (klik op de link om naar de pagina te gaan). Na een tijdje te scrollen zag ik een prachtig faux schapenvel! Dit zou perfect bij mijn interieur passen en de boel wat gezelliger maken. Ik wil al lange tijd een wit schapenvel voor in huis maar vaak zijn deze wat prijzig. Dankzij vakantieveilingen kon ik nu zelf de prijs bepalen van mijn bod. Ik deed een bod en wachtte in spanning af! De tijd tikte weg en... na enige tijd kreeg ik een e-mail met het nieuws dat ik gewonnen had! Wat een euforisch gevoel! De betaling uitvoeren liep zeer vlot en gemakkelijk en het product werd ook zeer snel bij mijn thuis geleverd. De kwaliteit van het schapenvel is prima en het past perfect in mijn interieur.

Wat een geslaagde veiling! Ik kan niet wachten om nog meer super deals op de kop te tikken.


Ik vond het een zeer aangename ervaring. Alles verliep vlot en eerlijk. De spanning van het bieden, gevolgd door de blijdschap van het winnen, ah, gewoonweg heerlijk!


Vakantieveilingen.be is dus een zeer gebruiksvriendelijke veilingwebsite waar je geweldige deals op de kop kunt tikken voor een prijs die jij zelf bepaalt. Ik kan zelfs niet geloven dat je vakanties of weekendjes weg kan winnen door enkel een bod te plaatsen dat jij wil. Geweldig toch?!

Wanneer plaats jij je eerste bod?!

Disclaimer

deze post is in samenwerking met vakantieveilingen gemaakt maar alle meningen en ervaringen zijn strikt die van mezelf.

164 views0 comments
bottom of page